BGE Wood Chips

 11,50

Elke Big Green Egg-chef heeft zijn eigen stijl. Met de originele Wood Chips geef je al je gerechten een karakteristiek rokerige smaak. Meng de (geweekte) houtsnippers door je houtskool of strooi een hand Wood Chips over de houtskool heen. Of doe het allebei: dat is een kwestie van smaak. Net als welke soort Wood Chips je kiest: Hickory, Pecan, Apple, Oak of Cherry. De Wood Chips zijn geschikt voor korte rookbereidingen.

De Wood Chips vallen bij elk gerecht in de smaak. Hickory doet het goed bij rood vlees, kalkoen en kip. Pecannoot geeft een rijke, zachte smaak aan vis en gevogelte. Appel zorgt voor een natuurlijk zoete smaak bij vis, schaaldieren en gevogelte. En kers is een allemansvriend met een milde fruitsmaak. Een zak Wood Chips heeft een inhoud van 2,9 liter.

Een nieuwe smaakmaker – OAK!
Geschikt voor alle soorten, grote stukken vlees; met name rundvlees.

Heb je ergens vragen over? Laat het ons weten!